Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αudi A1 & A1 Sportback 2015: Ανανέωση στα σημεία

Αudi A1 & A1 Sportback 2015: Ανανέωση στα σημεία

Το παράδειγμα των μεγαλύτερων Audi A6 και Q3 ακολουθούν τα A1 και Α1 Sportback, φρεσκάροντας το παρουσιαστικό τους και προσθέτοντας τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel στην γκάμα τους.


Ανανεωμένα πρόκειται να επιστρέψουν μέσα στην επόμενη χρονιά τα Audi Α1 και A1 Sportback, καθώς μόλις τρία χρόνια μετά την έναρξη των πωλήσεών τους στην ευρωπαϊκή αγορά, η γερμανική φίρμα αποφάσισε να προχωρήσει στο καθιερωμένο φρεσκάρισμα των χαρακτηριστικών τους.

Οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος τονίζουν ακόμα περισσότερο τον premium προσανατολισμό των μικρότερων σε διαστάσεις προτάσεων της Audi, αυξάνοντας παράλληλα το συνολικό τους μήκος κατά δύο εκατοστά.

Μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης προσφέρει, αντιστοίχως, το εσωτερικό τμήμα, το οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να επικαιροποιήσει τις εξοπλιστικές προδιαγραφές του.

Ουσιαστικότερες είναι οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στα μηχανικά μέρη των Α1 και Α1 Sportback , ξεκινώντας από τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στις ρυθμίσεις του συστήματος διεύθυνσης ή των αναρτήσεων και καταλήγοντας στην προσθήκη τρικύλινδρων κινητήρων βενζίνης και diesel στην γκάμα τους.

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον ΤFSI κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και καταναλώνει 4,3 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

Τρικύλινδρος είναι και ο πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1,4 λίτρων που θα εφοδιάζει την έκδοση ultra, αποδίδοντας 90 ίππους και καταναλώνοντας μόλις 3,4 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

Στην κορυφή της νεοσύστατης γκάμας των ανανεωμένων A1 και A1 Sportback παραμένει πάντως ο δίλιτρος TFSI κινητήρας των 231 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro διαμορφώνοντας τις εκδόσεις S1 και S1 Sportback.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024