Η Knorr προσέφερε πάνω από 13.000 προϊόντα στην Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων
Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, η Knorr πραγματοποίησε με επιτυχία την ενέργεια «1 like=1 προϊόν», χάρη στην οποία προσέφερε πάνω από 13.000 προϊόντα στην Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων.
Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, η Knorr πραγματοποίησε με επιτυχία την ενέργεια «1 like=1 προϊόν», χάρη στην οποία προσέφερε πάνω από 13.000 προϊόντα στην Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων.
Σ’ αυτή την προσπάθεια …«έβαλαν το χεράκι τους» οι φίλοι της Knorr που συμμετείχαν στην ειδική εφαρμογή στο www.facebook.com/KnorrGreece από τις 14 έως τις 31 Οκτωβρίου.
Την πρωτοβουλία στήριξαν και οι εργαζόμενοι της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Knorr και αγόρασαν τρόφιμα για τους 218 φορείς – 35.000 οικογένειες – που βοηθάει η Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων.
Για να μαθαίνετε περισσότερα για τις γευστικές ενέργειες της Knorr μπείτε στο www.knorr.gr και στη σελίδα της στο facebook: www.facebook.com/KnorrGreece.
health.in.gr
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442