Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός στη Βανέσα Μέι για το «μαγείρεμα» αποτελεσμάτων
Με αποκλεισμό τεσσάρων ετών από τις χιονοδρομικές πίστες τιμωρήθηκε η Βανέσα Μέι, για το... μαγείρεμα των αποτελεσμάτων που έκανε σε συνεργασία με τον μάνατζέρ της και αξιωματούχους αγώνων, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Σότσι νωρίτερα το 2014. Επίσης, ποινές αποκλεισμού ανακοινώθηκαν και στους εν λόγο αξιωματούχους.
Με αποκλεισμό τεσσάρων ετών από τις χιονοδρομικές πίστες τιμωρήθηκε η Βανέσα Μέι, για το… μαγείρεμα των αποτελεσμάτων που έκανε σε συνεργασία με τον μάνατζέρ της και αξιωματούχους αγώνων, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Σότσι νωρίτερα το 2014. Επίσης, ποινές αποκλεισμού ανακοινώθηκαν και στους εν λόγο αξιωματούχους.
H 36χρονη Αγγλίδα σολίστ του βιολιού πήρε μέρος στους Αγώνες εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη, πατρίδα του πατέρα της, ενώ αγωνίστηκε με τον όνομά του, Βάνακορν, τερματίζοντας στην τελευταία θέση (67η) στο γιγαντιαίο σλάλομ.
Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο, από την ομοσπονδία της Σλοβενίας, όπου έγιναν οι προκριματικοί αγώνες, με τη Μέι να… πειράζει τα αποτελέσματα (χρόνους και κατάταξη) έχοντας τη βοήθεια αξιωματούχων, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στους Αγώνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρχονται τα νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια: Πλήρης απαγόρευση για τους ανηλίκους, με «κόφτη» στην ταχύτητα
- Αυτοί είναι οι διαιτητές επιλέχθηκαν για το Final Four της Euroleague
- Αποτύχαμε
- Το Ιράκ εξήγαγε 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ τον Απρίλιο
- Διπλό πρόβλημα στη Ρεάλ λίγο πριν το Final Four: Η… εμφάνιση των Ταβάρες και Λεν (vid)
- Παπασταύρου: Όσο συνεχίζεται η κρίση η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν πίσω


