Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο +5 ο ΠΑΟΚ με σούπερ Κλάους στο Εργο-τέλειο «διπλό»

Στο +5 ο ΠΑΟΚ με σούπερ Κλάους στο Εργο-τέλειο «διπλό»

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη στην Κρήτη, στην έδρα του Εργοτέλη με 2-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ λίγκας, και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε χθες στο 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Τα γκολ της -φτωχής σε θέαμα- αναμέτρησης σημείωσε στο 42' και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλάους Αθανασιάδης. Χωρίς Μακ και Ρατς με Φιορεντίνα.

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη στην Κρήτη, στην έδρα του Εργοτέλη με 2-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ λίγκας, και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε χθες στο 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Τα γκολ της -φτωχής σε θέαμα- αναμέτρησης σημείωσε στο 42′ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλάους Αθανασιάδης.

Μέτριο σε θέαμα και φάσεις ήταν το πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την άμυνα του Εργοτέλη, ο οποίος από την πλευρά του παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία ανήκε στον ΠΑΟΚ στο 34ο λεπτό.

Τότε ο Τζιόλης έκανε την μπαλιά, η αντίπαλη άμυνα μπερδεύτηκε, με τον Μακ να απειλεί, αλλά τον Τσέρνι να τον νικά εντυπωσιακά, αποκρούοντας το κοντινό πλασέ. Αυτό που δεν κατάφερε ο Μακ, το πέτυχε ο Αθανασιάδης στο 42′, όταν εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Κίτσιου, βγήκε απέναντι από τον Τσέρνι και τον πλάσαρε ιδανικά.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης προσπάθησε ν’ αλλάξει το σκηνικό και ν’ αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες. Στο 57′ μετά από προσπάθεια του Γιουσούφ από τα δεξιά και σέντρα, το μονοκόμματο σουτ του Χαντί μπλόκαρε ο Γλύκος.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, ανακάτεψε την «τράπουλα», έριξε στο παιχνίδι τους Μπαμ Μπαμ και Νόσκοβοτς, ελπίζοντας να δημιουργήσει κάποιους διαδρόμους στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, με σημαντικότερη στιγμή αυτή στο 76ο λεπτό, όταν ο Χαλκιαδάκης σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο πρόσεχε την άμυνα του και με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσε να φθάσει στην περιοχή του Τσέρνι.

Ο Εργοτέλης στα τελευταία λεπτά πίεσε περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μέσα στην περιοχή και ο Αθανασιάδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς (74′ Μπογκντάνοφ), Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί (59′ Μπαμ Μπαμ), Χαλκιαδάκης, Παμλίδης (59′ Νόσκοβιτς).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς (33′ Σπυρόπουλος), Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μακ (67′ Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (84′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

Χωρίς Μακ και Ρατς με Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέρασε με «διπλό» από το Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη, ωστόσο, ο Άγγελος Ανασιάδης απέκτησε ένα διπλό πρόβλημα εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Φιορεντίνα στο Europa League. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, ο Ράσβαν Ρατς υπέστη σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό και ο Ρόμπερτ Μακ, μία μικρή θλάση και αμφότεροι θα προφυλαχθούν προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής τους στο επερχόμενο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά στον Σλοβάκο την Δευτέρα θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να φανεί το διάστημα απουσίας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024