Μητσοτάκης: Μήνυμα ενότητας της ΝΔ το γεύμα Σαμαρά-Καραμανλή
Τη θέση ότι η συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως «μήνυμα ενότητας» της ΝΔ εν όψει «μιας δύσκολης περιόδου», εξέφρασε ο Κυρ.Μητσοτάκης σχολιάζοντας το πολυσυζητημένο γεύμα. Δήλωσε, δε, πως οι σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλή δεν συγκρίνονται με τις σχέσεις Βενιζέλου-Παπανδρέου. «Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.
Τη θέση ότι η συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως μήνυμα ενότητας της ΝΔ, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας το πολυσυζητημένο γεύμα, στη διάρκεια του οποίου συζητήθηκε και το θέμα της προεδρικής εκλογής.
Η συνάντηση μπορεί να ερμηνευτεί ως «μήνυμα ενότητας» της Νέας Δημοκρατίας εν όψει «μιας δύσκολης περιόδου», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον Σκάι, τονίζοντας πως για να βρεθούν οι απαιτούμενοι 180 βουλευτές πρέπει πρώτα να υπάρξει πρόταση για υποψήφιο Πρόεδρο.
Επίσης, υποστήριξε πως οι σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλή δεν συγκρίνονται με τις σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ».
Στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Κ.Καραμανλή αναφέρθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η καλή σχέση (του κ. Καραμανλή) με τον Αντώνη Σαμαρά είναι καλό μήνυμα για την ΝΔ και την παράταξη» είπε στον Σκάι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


