Έτοιμος ο Μπεργκ που προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα
Τον Μάρκους Μπεργκ να προπονείται για δεύτερη συνεχή ημέρα χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις είδε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου. Εκτός απροόπτου, ο Σουηδός επιθετικός θα είναι σε θέση ν' αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (30/10, 19:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων (8ος) του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τον Μάρκους Μπεργκ να προπονείται για δεύτερη συνεχή ημέρα χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις είδε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.
Εκτός απροόπτου, ο Σουηδός επιθετικός θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (30/10, 19:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων (8ος) του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ατομικά προπονήθηκε ο Κροάτης σέντερ μπάκ Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Θανάσης Ντίνας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, χρησιμοποίησε πέντε παίκτες από την ομάδα νέων, τους Νιούμαν, Υμεράι, Λάμπρου, Τούντορ και Αγγελόπουλο.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ενώ ακολούθως οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, με τα δυο να κάνουν ασκήσεις κυκλοφορίας και το άλλο τελειώματα, για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με οικογενειακό δίτερμα.
Η επόμενη προπόνηση ορίστηκε την Τετάρτη στις 17:00.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.