Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αστέρας είδε... αστεράκια απέναντι στην Τότεναμ

Ο Αστέρας είδε… αστεράκια απέναντι στην Τότεναμ

Το έργο του Αστέρα Τρίπολης ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο απέναντι στην Τότεναμ, στο Λονδίνο, όπου η ελληνική ομάδα γνώρισε την πρώτη ήττα της στον 3ο όμιλο του Europa League, χάνοντας με το βαρύ 5-1 από τους «πετεινούς» που σκόραραν τα τέρματά τους με τους Κέιν (13', 75', 81') και Λαμέλα (29', 66'), ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Μπαράλες στο 89'.

Το έργο του Αστέρα Τρίπολης ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο απέναντι στην Τότεναμ, στο Λονδίνο, όπου η ελληνική ομάδα γνώρισε την πρώτη ήττα της στον 3ο όμιλο του Europa League, χάνοντας με το βαρύ 5-1 από τους «πετεινούς» που σκόραραν τα τέρματά τους με τους Κέιν (13′, 75′, 81′) και Λαμέλα (29′, 66′), ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Μπαράλες στο 89′.

Παρά την ήττα, πάντως, το συγκρότημα της Πελοποννήσου κρατά την τύχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση στα χέρια του, καθώς η διαφορά που το χωρίζει από τις προπορευόμενες Τότεναμ και Μπεσίκτας που επικράτησε στο Βελιγράδι της Παρτιζάν, είναι μόλις ένας βαθμός, ενώ θα αντιμετωπίσει τόσο τους Τούρκους όσο και τους Άγγλους στο γήπεδό του.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο μόλις άστοχα σουτ για κάθε ομάδα, με τον Αστέρα να απειλεί με τον Μάσα στο 6΄ και τους γηπεδούχους με τον Κέιν στο 7΄, αλλά ήταν ο ίδιος παίκτης της Τότεναμ που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 13΄, για να διπλασιάσει με εντυπωσιακή προσπάθεια («Rabona») ο Λαμέλα στο 29΄, κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Πάρα είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν απέναντι στον Λορίς νικήθηκε από τον Γάλλο τερματοφύλακα.

Ο Αστέρας προσπάθησε για ένα γκολ στην επανάληψη αλλά όλα τελείωσαν όταν ο Λαμέλα «έγραψε» το 3-0 στο 66΄ με διπλή προσπάθεια, κι αφού ο Λορίς έσωσε την εστία του από παραβίαση στο 69ο λεπτό στην προσπάθεια του Ουσέρο, τη «χαριστική βολή» στον Αστέρα έδωσε ο Κέιν στο 75΄ και το 81΄, φτάνοντας στο χατ-τρικ με τα άλλα δύο γκολ που σημείωσε.

Τελικά το παιχνίδι είχε ακόμη δρόμο, αφού η αποβολή του Λορίς στο 87ο λεπτό για την ανατροπή του Τσοκάνη έδωσε την ευκαιρία στον Μπαράλες να μειώσει στο 87΄, με τερματοφύλακα τον… Κέιν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Λορίς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντελιάδης

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο):
Λορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Λαμέλα (76΄ Έρικσεν), Καπού, Ντεμπελέ, Τάουνσεντ (83΄ Λένον), Κέιν, Αντεμπαγιόρ (76΄ Σαντλί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Μάσα (82΄ Μπακασέτας), Ουσέρο, Ρόλε (73΄ Μπαράλες), Τσοκάνης, Πάρα (80΄ Φερνάντες).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024