Απολογείται ο Άρης για το ματς που διεκόπη με τον ΠΑΟΚ
Ενώπιον του αθλητικού δικαστή κλήθηκε να παραστεί η ΚΑΕ Αρης, για να απολογηθεί για τη διακοπή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (18/10) στο Αλεξάνδρειο με τον ΠΑΟΚ. Η διαδικασία ορίστηκε για την Πέμπτη (23/10), στις 15.30, και τους «κίτρινους» θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της εταιρείας, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Στάθης Ρούσσος, και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος. Παράλληλα με την απολογία, θα συζητηθεί και η ένσταση που κατέθεσε ο Αρης για τη διακοπή της αναμέτρησης.
Ενώπιον του αθλητικού δικαστή κλήθηκε να παραστεί η ΚΑΕ Αρης, για να απολογηθεί για τη διακοπή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (18/10) στο Αλεξάνδρειο με τον ΠΑΟΚ.
Η διαδικασία ορίστηκε για την Πέμπτη (23/10), στις 15.30, και τους «κίτρινους» θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της εταιρείας, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Στάθης Ρούσσος, και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος.
Παράλληλα με την απολογία, θα συζητηθεί και η ένσταση που κατέθεσε ο Αρης για τη διακοπή της αναμέτρησης.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά