Ροζ θα γίνουν οι «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου
Ροζ θα γίνουν σήμερα, Τρίτη οι περίφημες «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, που κοσμούν την παραλία της Θεσσαλονίκης. Για λίγες ώρες θα μετατραπούν σε σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Ροζ θα γίνουν σήμερα, Τρίτη οι περίφημες «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, που κοσμούν την παραλία της Θεσσαλονίκης.
Για λίγες ώρες θα μετατραπούν σε σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Οι «Ομπρέλες» θα φωταγωγηθούν με ροζ χρώμα, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, με πρωτοβουλία της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΑΕΛΙΑ (Αγάπη – Ελπίδα – Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση), που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαμένη Άνοιξη: Νέος κύκλος παραστάσεων στο θέατρο Δίπυλον
- Κρήτη: 70χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην οικία του στην Ιεράπετρα
- Αρκάς: Καλημέρα στους Θανάσηδες και στις Αθανασίες
- Ντένβερ Νάγκετς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 121-115: Τρομερός Μάρεϊ «καθάρισε» με 42 πόντους (vid)
- Τρέξιμο τον χειμώνα; Δέκα tips για αρχάριους
- Ο Άλεκ Πίτερς έσπασε μεγάλο ρεκόρ του Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό κι έγραψε ιστορία (vids)
