
Στάση εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών
Στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο κεντρικό κτήριο του Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο κεντρικό κτήριο του Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών.
«Συμμετέχουμε στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση για να υπερασπίσουμε το δικαίωμα μας στη διεκδίκηση, στην κινητοποίηση και στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη συνδικαλιστική δράση» τονίζει ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «μια φοιτητική κινητοποίηση δεν μπορεί να είναι ο λόγος για να κλείνει το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου και οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν τις υπηρεσίες να κλειδώνονται μέσα, ο περιβάλλον δε χώρος να τίθεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας».
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη δημιουργήθηκε ένταση έξω από το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια, που περιφρουρείτο από δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να μην επιτραπεί η είσοδος σε φοιτητές που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία.
Η περιφρούρηση του κτηρίου είχε ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα, με τους διοικητικούς υπαλλήλους να καταγγέλλουν ότι έκτοτε είναι κλειδωμένες όλες οι πύλες του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να καταστρατηγείται, όπως υποστηρίζουν, το δικαίωμά τους στην ασφαλή εργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Περίμενε έναν χρόνο»: Όταν η Ελισάβετ προειδοποίησε τον Χάρι για τον γάμο του
- Τέμπη: Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας ζητάει την πλήρη φωτογραφική κάλυψη της δίκης
- Θεσσαλονίκη: Απολύθηκε από τον ΟΑΣΘ ο οδηγός που πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Εικοσιένα: Η αλήθεια όπως δεν τη μαθαίνουν στα σχολειά
- Νέα επίθεση Τραμπ προς την Ευρώπη: Βρείτε λίγο θάρρος, πηγαίνετε στα Στενά του Ορμούζ και πάρτε το πετρέλαιο μόνοι σας
- Μετά το Πάσχα η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Τι είπαν Μητσοτάκης-Κακλαμάνης για την προ ημερησίας

