Λαϊκά δικαστήρια υπήρξαν στη Λεωφόρο αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 στις καθυστερήσεις. Οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια περίπου 100 άτομα τα... έψαλαν στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, περιμένοντας έξω από τα αποδυτήρια.
Λαϊκά δικαστήρια υπήρξαν στη Λεωφόρο αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 στις καθυστερήσεις.
Οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια περίπου 100 άτομα τα… έψαλαν στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, περιμένοντας έξω από τα αποδυτήρια.
«Αφήστε τις δηλώσεις και παίξτε μπάλα», «μας ξεφτιλίζετε», «η ανοχή έχει και τα όρια της, ξυπνήστε», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους φίλους του ΠΑΟ στους παίκτες των Πρασίνων.