Επανεξελέγη γραμματέας της ΔΗΜΑΡ ο Θ.Θεοχαρόπουλος
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά τη ψηφοφορία που διεξήχθη το Σάββατο. Ο κ. Θεοχαρόπουλος συγκέντρωσε 63 ψήφους (ποσοστό 61%) έναντι 35 (ποσοστό 34%) που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Χρ.Πετράκος, που στηρίχθηκε από το Αριστερό Δίκτυο. Ποιοι αποτελούν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά τη ψηφοφορία που διεξήχθη το Σάββατο. Ο κ. Θεοχαρόπουλος συγκέντρωσε 63 ψήφους (ποσοστό 61%) έναντι 35 (ποσοστό 34%) που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Χρ.Πετράκος, που στηρίχθηκε από το Αριστερό Δίκτυο.
Συνολικά ψήφισαν 104 μέλη της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ και βρέθηκαν 5 λευκά και 1 άκυρο.
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Θ.Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Αντιλαμβάνομαι την εμπιστοσύνη της Κ.Ε. ως εντολή αλλαγής και ανανέωσης. Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Δημοκρατική Αριστερά. Θα κάνω ότι μπορώ για να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά».
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εξελέγη η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, που αποτελείται από τους:
Αμοιρίδης Γιάννης, Γιαννακάκη Μαρία, Γραικούσης Νίκος, Καρακικές Σεραφείμ, Κωλέττη Χριστίνα, Λουκάς Δημήτρης, Μαλέλης Σταμάτης, Μαργαρίτης Θόδωρος, Μαστρογιάννης Βασίλης, Μαυροκεφαλίδης Χρήστος, Μπουλμπασάκος Γιώργος, Μπουρνόβα Ευγενία, Παπαθανασίου Σάκης, Σιακαντάρης Γιώργος, Σκοπούλης Γιάννης, Φωτεινός Θράσος και Χατζησωκράτης Δημήτρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Ντέιβιντ Μπόουι: Έκθεση με σπάνια αντικείμενα του περιοδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Πύργος: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί
- Με αυτές τις ομάδες συζητά ο Τζι Τζέι Σορτς
- Γκαζάκια κατά στελεχών της ΝΔ: «Χτύπημα που στόχευε σε δολοφονία» – Τι λένε Ιωακείμοβιτς και Αναστασιάδης
- Πολυκατοικία στα Πετράλωνα: Έλεγχοι από πραγματογνώμονες της Πολεοδομίας
- Ο τρόπος που δείχνει ο σκύλος ότι δεν είναι καλά
- Τενίστας είχε… πρόγραμμα: Zήτησε τάιμ άουτ για να φάει και μετά παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442