Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Λουξ : Στηρίζει το Σύλλογο Γυναικών «Άλμα Ζωής»

Η Λουξ ανακοίνωσε πως στηρίζει το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» Ν.Αχαϊας, στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών με σκοπό την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης Pink the Port που αφορά ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού από τον Φάρο της Πάτρας ως το νέο Λιμάνι, ο […]

Η Λουξ ανακοίνωσε πως στηρίζει το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» Ν.Αχαϊας, στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών με σκοπό την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης Pink the Port που αφορά ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού από τον Φάρο της Πάτρας ως το νέο Λιμάνι, ο σύλλογος στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού στο ζήτημα της έγκαιρης διάγνωσης, αλλά και στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει , την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. από τον Φάρο της Πάτρας και θα ολοκληρωθεί στο νέο Λιμάνι της Πάτρας, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί κανείς να αντλήσει από το site www.almazoispatras.gr)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024