Το γεύμα και η αφιέρωση της Αμάλ Κλούνι στον Πειραιά
Το μενού του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ήταν αυτό που άρμοζε σε μια διασημότητα. Το μενού περιλάμβανε θαλασσινά και λαχανικά, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της.
Το μενού του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ήταν αυτό που άρμοζε σε μια διασημότητα. Η ίδια συνοδευόμενη από την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, μπήκε στο εστιατόριο γύρω στις 2.30 μ.μ. μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα.
Το μενού περιλάμβανε σαλάτα θαλασσινών, μαριναρισμένο λαβράκι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τραγανό φιλέτο μπαρμπούνι πάνω σε μους μελιτζάνας, χριστόψαρο σε μους σελινόριζας και λαδολέμονο λαχανικών, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της και συγκεκριμένα Κατώγι Αβέρωφ Καμπερνέ 2009.
Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης το πιάτο κριθαράκι με γαρίδες Αμβρακικού, το οποίο θεωρείται μια από τις σπεσιαλιτέ του Λαζάρου.
Για γλυκό, η Αμάλ Κλούνι απόλαυσε παρφέ με κρέμα τυριών πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους και δοκίμασε επίσης σμυρναίικο καφέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασπρόπυργος: Ξέσπασαν πολλαπλές εστίες φωτιάς – Καίνε κοντά σε καταυλισμό Ρομά
- Άνδρας πίνει 25 ποτήρια κρασί για κάθε χιλιόμετρο που τρέχει στο Μαραθώνιο του Λονδίνου
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία απειλεί με «σκληρή» απάντηση τη Δύση, εάν κατασχέσει τα «παγωμένα» assets
- Ένταση στο φινάλε: Πιάστηκε στα χέρια ο Αλμέιδα (vid, pics)
- Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας στον Άγιο Κωνσταντίνο λόγω ανατροπής νταλίκας
- Ελαιόλαδο: Ποια είναι η δυναμική της αγοράς – Οι αναλυτές χαρτογραφούν το τοπίο