Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το γεύμα και η αφιέρωση της Αμάλ Κλούνι στον Πειραιά

Το γεύμα και η αφιέρωση της Αμάλ Κλούνι στον Πειραιά

Το μενού του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ήταν αυτό που άρμοζε σε μια διασημότητα. Το μενού περιλάμβανε θαλασσινά και λαχανικά, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της.

Το μενού του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ήταν αυτό που άρμοζε σε μια διασημότητα. Η ίδια συνοδευόμενη από την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, μπήκε στο εστιατόριο γύρω στις 2.30 μ.μ. μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Το μενού περιλάμβανε σαλάτα θαλασσινών, μαριναρισμένο λαβράκι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τραγανό φιλέτο μπαρμπούνι πάνω σε μους μελιτζάνας, χριστόψαρο σε μους σελινόριζας και λαδολέμονο λαχανικών, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της και συγκεκριμένα Κατώγι Αβέρωφ Καμπερνέ 2009.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης το πιάτο κριθαράκι με γαρίδες Αμβρακικού, το οποίο θεωρείται μια από τις σπεσιαλιτέ του Λαζάρου.

Για γλυκό, η Αμάλ Κλούνι απόλαυσε παρφέ με κρέμα τυριών πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους και δοκίμασε επίσης σμυρναίικο καφέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024