Τέξας: Σε ασφαλές μέρος ο σκύλος της νοσοκόμας που προσβλήθηκε από Εμπολα
Ο σκύλος της αμερικανίδας νοσοκόμας από το Ντάλας που προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα εξακολουθεί να βρίσκεται στο διαμέρισμα της γυναίκας, την ώρα που η ιδιοκτήτριά του νοσηλεύεται στην απομόνωση σε τοπικό νοσοκομείο. Το τετράποδο θα μεταφεθρεί σε ασφαλές μέρος, ώστε να ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του.
Ο σκύλος της αμερικανίδας νοσοκόμας από το Ντάλας που προσβλήθηκε από τον ιό του Έμπολα εξακολουθεί να βρίσκεται στο διαμέρισμα της γυναίκας, την ώρα που η ιδιοκτήτριά του νοσηλεύεται στην απομόνωση σε τοπικό νοσοκομείο.
Το σκυλί ενός έτους, ράτσας King Charles Spaniel, θα μεταφερθεί σε ένα μέρος όπου θα ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του, ανέφεραν αξιωματούχοι.
«Εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε μια τοποθεσία για να φροντίσουμε τον σκύλο, ένα μέρος που θα μπορούμε να τον ελέγχουμε σωστά» δήλωσε ο Δρ Ντέιβιντ Λάκι αρμόδιος για την υγεία της πολιτείας του Τέξας.
Μια ομάδα ειδικευμένη στη διαχείριση επικίνδυνων υλικών που απολύμανε το διαμέρισμα της νοσηλεύτριας έδωσε την Κυριακή τροφή και νερό στον σκύλο, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, που πρόσθεσαν ότι η γυναίκα είναι περίπου 25 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι ο σκύλος της ισπανίδας νοσοκόμας που μολύνθηκε από τον ιό Έμπολα θανατώθηκε εξαιτίας των φόβων ότι μπορεί να έχει προσβληθεί. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»

