Ο Στεφάν Λανουά ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη (14/10) στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016. Ο Γάλλος ρέφερι έχει «σφυρίξει» άλλες δύο φορές αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο μαζί του έχει μόνο ήττες: 3-2 από την Ισπανία στο φιλικό προς τιμήν του Θοδωρή Ζαγοράκη, το 2007 στην Τούμπα, και 2-1 από την Τσεχία στο Βρότσλαβ, στην τελική φάση του EURO 2012.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.