Τελεσίγραφο στα ΙΕΚ να ρυθμίσουν τις οφειλές τους
Επιστολή-τελεσίγραφο προς τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΙΕΚ και κολεγίων έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας Γεώργιος Στύλιος. Με αυτή τους καλεί να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών τους μέχρι τις 15.10.2014 αποστέλλοντας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίωση του ΙΚΑ για την υπαγωγή τους σε ρύθμιση.
Επιστολή-τελεσίγραφο προς τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΙΕΚ και κολεγίων έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας Γεώργιος Στύλιος.
Με αυτή τους καλεί να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών τους μέχρι τις 15.10.2014 αποστέλλοντας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίωση του ΙΚΑ για την υπαγωγή τους σε ρύθμιση.
Όπως σημειώνεται, «αν μετά την άνω προθεσμία για την υποβολή των ανωτέρω δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ανάκλησης της άδειάς τους».
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας οι ιδιοκτήτες των ΙΕΚ, χρωστούν στο ΙΚΑ, περί τα 130 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Συμφωνία Καναδά – Κίνας στους δασμούς – συνεργασία στις επενδύσεις
