Κομισιόν: Χρήσιμη η συζήτηση τρόικας – κυβέρνησης
Χρήσιμη συζήτηση διεξήχθη επί των δημοσιονομικών θεμάτων και υπήρξε πρόοδος σχετικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Γ. Κατάινεν, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αξιολόγησης της τρόικας στην Αθήνα.
Χρήσιμη συζήτηση διεξήχθη επί των δημοσιονομικών θεμάτων και υπήρξε πρόοδος σχετικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την προώθηση της απασχόλησης, που προβλέπονται από το πρόγραμμα προσαρμογής, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Γ. Κατάινεν, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αξιολόγησης της τρόικας στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον Σάιμον Ο’ Κόνορ, οι επικεφαλής των θεσμικών οργάνων επιστρέφουν τώρα στις έδρες τους και μια πλήρης αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα για τη συνέχιση των συζητήσεων τον Νοέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
