Ληστές έκαψαν με σίδερο στο πρόσωπο επιχειρηματία στη Βούλα
Στόχος ληστών μέσα στο σπίτι του στη Βούλα έγινε δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας επιχειρηματίας-έμπορος υγρών καυσίμων. Τέσσερις άγνωστοι μπήκαν στην κατοικία του, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και τον έδεσαν, όπως και τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους.
Στόχος ληστών μέσα στο σπίτι του στη Βούλα έγινε δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας επιχειρηματίας-έμπορος υγρών καυσίμων.
Τέσσερις άγνωστοι μπήκαν στην κατοικία του, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο -πιθανότατα με ηλεκτρικό σίδερο- και τον έδεσαν, όπως και τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους.
Στη συνέχεια, οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ φεύγοντας πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου (Mercedes) του επιχειρηματία, με το οποίο και διέφυγαν.
Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ
- Νόρις: Ο «χρυσός» πρωταθλητής του 2025 – Πόσα κερδίζει πραγματικά ο νέος βασιλιάς της F1

