Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κρίσιμη, αλλά σταθερή» η κατάσταση του Μπιανκί

«Κρίσιμη, αλλά σταθερή» η κατάσταση του Μπιανκί

«Κρίσιμη, αλλά σταθερή» είναι η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του ιαπωνικού γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ματέο Μποντσιάνι.

«Κρίσιμη, αλλά σταθερή» είναι η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του =ιαπωνικού γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ματέο Μποντσιάνι.

Ο εκπρόσωπος προέβη σε δηλώσεις μπροστά από το νοσοκομείο στο Γιοκαΐτσι, όπου νοσηλεύεται ο οδηγός της Marussia, μετά από σχετικό αίτημα των γονιών του 25χρονου Γάλλου, οι οποίοι έφτασαν λίγο νωρίτερα.

«Καταλαβαίνετε καλά, είναι πολύ πολύ σοβαρή η κατάσταση» πρόσθεσε συγκινημένος ο Μποντσιάνι, επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στον Μπιανκί, αφού πρώτα μίλησε εν συντομία σε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά στους δημοσιογράφους που περίμεναν γι’ αρκετές ώρες έξω από το νοσοκομείο.

Ο Μποντσιάνι διευκρίνισε ότι δεν είναι γιατρός και πως έκανε αυτή τη δήλωση μετά το αίτημα των γονιών του Ζιλ Μπιανκί, «οι οποίοι δεν αισθάνονταν (ικανοί) να μιλήσουν στον Τύπο».

Ο Φιλίπ και η Κριστίν Μπιανκί έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο νοσοκομείο, κάνοντας το ταξίδι για την Ιαπωνία από τη Νίκαια μέσω Ντουμπάι, ενώ αύριο το πρωί θα συναντήσουν την ομάδα των γιατρών, οι οποίοι φροντίζουν τον γιο τους, που οδηγεί το μονοθέσιο της Marussia από το 2013.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024