Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δημόσια εμφάνιση Άσαντ σε τέμενος της Δαμασκού

Δημόσια εμφάνιση Άσαντ σε τέμενος της Δαμασκού

Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του εν μέσω του εμφυλίου πολέμου στον οποίο παραμένει βυθισμένη η Συρία έκανε ο Μπασάρ αλ-Άσαντ το Σάββατο επισκεπτόμενος τέμενος της Δαμασκού όπου προσευχήθηκε κατά την έναρξη της μουσουλμανικής εορτής Εΐντ αλ-Αντά.

Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του εν μέσω του εμφυλίου πολέμου στον οποίο παραμένει βυθισμένη η Συρία έκανε ο Μπασάρ αλ-Άσαντ το Σάββατο επισκεπτόμενος τέμενος της Δαμασκού όπου προσευχήθηκε κατά την έναρξη της μουσουλμανικής εορτής.

Φωτογραφίες του Μπασάρ αλ-Άσαντ στο τέμενος Αλ-Νουμάν μπιν Μπασίρ αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της συριακής προεδρίας στο Twitter και διανεμήθηκε από το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Ο Άσαντ φαίνεται στις φωτογραφίες όρθιος και καθισμένος στο πάτωμα του τεμένους στην πρώτη σειρά μίας ομάδας ανδρών που προσεύχονται για την Γιορτή της Θυσίας (Εΐντ αλ-Αντά). Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Άσαντ ήταν τον Ιούλιο στο προεδρικό μέγαρο όταν ορκίστηκε για νέα θητεία εν μέσω διεθνούς κατακραυγής, και εκφώνησε ομιλία κατά την οποία διεμήνυσε πως θα ανακτήσει όλες τις περιοχές της χώρας που έχουν καταλάβει οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Only in

Ο πληθωρισμός εκτινάσει το σουβλάκι και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Οι λογαριασμοί ρεύματος, η τιμή των καυσίμων αλλά και των τροφίμων είναι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που έχουν «γονατίσει» από την ακρίβεια. Πέφτουν και τα τελευταία «κάστρα» με το τυλιχτό σουβλάκι να γίνεται… πολυτελείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024