Δύο εξέχουσες μορφές των Γραμμάτων και των Τεχνών του τόπου μας θα επισκεφτούν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 10.30 π.μ., τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα.
Η Ακαδημαϊκός και ποιήτρια Κική Δημουλά και ο ζωγράφος και ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Σωτήρης Σόρογκας, θα μιλήσουν με μαθητές του Λυκείου για τον Πολιτισμό, την ποίηση, τη ζωγραφική, τη σημασία της τέχνης και το ρόλο των πνευματικών ανθρώπων στη σημερινή εποχή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.