Ο Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (στις 20:30), όπου θέλει μόνο τη νίκη για να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τον Ολυμπιακό.
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (στις 20:30), όπου θέλει μόνο τη νίκη για να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τον Ολυμπιακό.
Μοναδικός απόντας θα είναι ο Φακούντο Περέιρα λόγω τραυματισμού, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μαντούρο, Τζαβέλλας και Κωνσταντινίδης.
Ετσι στην αποστολή που θα καταλύσει στο Μακεδονία Palace βρίσκονται οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ.
Τέλος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 21
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.
«Άλμα» παραμονής για την Athens Kallithea μετά τη νίκη της με 2-0 στην Ηλιούπολη. Το αποτέλεσμα αυτό οριστικοποίησε μαθηματικά τον υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική της Ηλιούπολης και των Χανίων...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας