«Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΚ στην… αγγαρεία της στη Λαμία
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η Ένωση παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία, σε μία αναμέτρηση που ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα.
Η Ένωση παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία, σε μία αναμέτρηση που ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα.
Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση που είχε η ΑΕΚ στον αποψινό φιλικό ήταν στο 47΄, όταν ο Αραβίδης βρήκε τον Μάνταλο, ο οποίος όμως πλάσαρε άτσαλα απέναντι στον Μπλάζιτς με την μπάλα να φεύγει ψηλά.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Σέρχιο Ράμος και το επενδυτικό γκρουπ Five Eleven Capital αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου της Ανδαλουσίας – Τέλος εποχής για τις παραδοσιακές οικογένειες μετόχων.