Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βέροια «τελείωσε» τον ΠΑΣ Γιάννινα σε... δύο λεπτά

Η Βέροια «τελείωσε» τον ΠΑΣ Γιάννινα σε… δύο λεπτά

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (54΄ Κάμπορα, 55΄ Καλτσάς), η Βέροια νίκησε εντός έδρας 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (αλλά με ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ). Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 39' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάσιου.

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (54΄ Κάμπορα, 55΄ Καλτσάς), η Βέροια νίκησε εντός έδρας 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (αλλά με ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ).

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 39′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάσιου.

Η Βέροια ήταν καλύτερη και διατήρησε από την αρχή την υπεροχή, όμως αυτή ήταν άκαρπη, ακόμη και όταν βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς στο 39′ ο Ντάσιος αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και άφησε τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες.

Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή της και μέσα σε δύο λεπτά πέτυχε δύο γκολ. Στο 54′ με τον Κάμπορα από κοντά, μετά από κεφαλιά πάσα του Μπατιόν και στο 55′ με σουτ του Καλτσά, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Ντουμίτρου.

Η επικράτηση της Βέροιας ήταν πλέον καθολική, αλλά χωρίς να πετύχει άλλο γκολ. Όμως το 2-0 ήταν αρκετό και για να της δώσει τη νίκη και για να την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 39′ Ντάσιος (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεωργιάδης, Κάμπορα, Βέρτζος

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ράουλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (73′ Κατίδης), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (49′ Μπαργκάν), Καλτσάς, Κάμπορα (80′ Μπεν).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Ακόστα (59′ Μανιάς), Ίλιτς (71′ Μπέριος), Λίλα, Στρούνα (71′ Ναδάλες), Τσάβες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024