Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαγωγή φορτίου με τόνους κοτόπουλα παίρνει αηδιαστική τροπή

Απαγωγή φορτίου με τόνους κοτόπουλα παίρνει αηδιαστική τροπή

Οδηγός φορτηγού ανέλαβε το έργο να μεταφέρει 16 τόνους κατεψυγμένου κοτόπουλου από το Άρκανσο των ΗΠΑ για να το παραδώσει στην Ουάσινγκτον. Αφού όμως φόρτωσε τα κοτόπουλα και ξεκίνησε τη διαδρομή, μπήκε σε διαμάχη με την εταιρεία για την αμοιβή του: Έτσι, αποφάσισε να μην παραδώσει το φορτίο μέχρι να πληρωνόταν όσο ζητούσε. Ο χρόνος όμως περνούσε, και το φορτίο σιγά σιγά σάπιζε...

Οδηγός φορτηγού ανέλαβε το έργο να μεταφέρει 16 τόνους κατεψυγμένου κοτόπουλου από το Άρκανσο των ΗΠΑ για να το παραδώσει στην Ουάσινγκτον. Αφού όμως φόρτωσε τα κοτόπουλα και ξεκίνησε τη διαδρομή, μπήκε σε διαμάχη με την εταιρεία για την αμοιβή του: Έτσι, αποφάσισε να μην παραδώσει το φορτίο μέχρι να πληρωνόταν όσο ζητούσε.

Ο χρόνος όμως περνούσε, και το φορτίο σιγά σιγά σάπιζε…

Το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρώνοταν την επόμενη ημέρα. Το φορτηγό βρέθηκε παρατημένο την Παρασκευή, δηλαδή έναν μήνα και πλέον μετά, σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη Μοντάνα.

Ο 42χρονος οδηγός το είχε εγκαταλείψει παρκαρισμένο στον σταθμό και, φυσικά, κάποια στιγμή το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί.

Η εταιρεία στην οποία δούλευε, η Dixie River Freight, είχε δηλώσει την εξαφάνιση του φορτηγού στις 27 Αυγούστου. Τελικά, η αστυνομία της Μοντάνα ειδοποιήθηκε ότι από ένα εγκαταλελειμένο φορτηγό είχαν αρχίσει να στάζουν για αρκετές ημέρες υγρά με πολύ άσχημη μυρωδιά. Γύρω από το φορτηγό είχαν αρχίσει να μαζεύονται μύγες.

Η κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο φορτηγό δεν χρειάζεται περιγραφή -έστω και συσκευασμένα, τα κατεψυγμένα κοτόπουλα έπρεπε να θαφτούν σε λάκο που άνοιξε εκσκαφέας σε χωματερή.

O οδηγός συνελήφθη, αν και όχι για ζημιές στο φορτηγό (ιδιοκτησίας της εταιρείας), αλλά για παραβίαση των όρων της αναστολής προηγούμενης ποινής του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024