Σάρωσαν τη Θεσσαλονίκη οι θυελλώδεις άνεμοι
Προβλήματα σημειώθηκαν στο νομό Θεσσαλονίκης από τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν από το πρωί. Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για κοπές δέντρων και αποκολλήσεις ταμπελών, στεγάστων και τεντών. Αντικείμενα και δένδρα έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια και τα έκοψαν, ενώ έγειραν κολώνες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.
Προβλήματα σημειώθηκαν στο νομό Θεσσαλονίκης από τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν από το πρωί.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε 50 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και σε 10 περιπτώσεις αποκόλλησης ταμπελών, στεγάστρων και τεντών. Όπως έγινε γνωστό, από τις πτώσεις δένδρων σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε οχήματα.
Σε αρκετές περιπτώσεις, χρειάστηκε και η επέμβαση της ΔΕΗ. Αντικείμενα και δένδρα έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια και τα έκοψαν, ενώ έγειραν κολώνες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.
Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στα ανατολικά και δυτικά του νομού. Συνεργεία της ΔΕΗ έχουν σπεύσει στις περιοχές και προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη, επίσης, για τρεις κοπές δένδρων στο Κιλκίς και για δύο κοπές δένδρων στην Πιερία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε το ταξίδι… της προέδρου της Βενεζουέλας στην Ινδία
- Ρωσία: Έτοιμοι για συνομιλίες με τους Ευρωπαίους
- Ο Αντρέα Μποτσέλι φέρνει ξανά τις συναυλίες στο «Μπερναμπέου»
- Ρεάλ Μαδρίτης: Βίντεο από την τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων ενόψει Βαλένθια (vids)
- Ιμάμογλου: «Πλήγμα στη Δημοκρατία» – Για «εξουδετέρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» προειδοποιεί ο Γιαβάς
- Βουλή: Απορρίφθηκε με 152 «όχι» η πρόταση για σύσταση προανακριτικής- Απώλειες στη ψηφοφορία για τη ΝΔ

