
Ανοίγει η αυλαία στο «Nick Galis Cup» στο Αλεξάνδρειο
H ώρα για το τουρνουά «Nick Galis Cup» έφτασε. Το Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο θα τιμηθείν ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ, με μεγάλες μάχες στο παρκέ ανάμεσα στις 4 ομάδες της διοργάνωσης, Αρη, Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.
Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα στις 5.55 μ.μ. με την είσοδο της Μπάνβιτ στο παρκέ του «Nick Galis Hall», ενώ 5 λεπτά μετά (6 μ.μ.) στο γήπεδο θα μπει ο Αρης. Στις 6.20 μ.μ. θα προβληθεί ένα 5λεπτο βίντεο-αφιέρωμα στον «γκάνγκστερ» και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρη Αρβανίτη, και φυσικά το τιμώμενο πρόσωπο, τον Νίκο Γκάλη.
Στις 6.45 μ.μ. θα γίνει το τζάμπολ στο πρώτο ματς της ημέρας (Αρης – Μπάνβιτ).
Το πρόγραμμα της «υπόκλισης» στον θεό του μπάσκετ
Στο ημίχρονο θα βραβευτούν στο πλαίσιο των εορτασμών για τον ένα αιώνα ζωής του συλλόγου, ο γηραιότερος εν ζωή μπασκετμπολίστας του Αρη, Αστέριος Γούσιος, ο γηραιότερος υπάλληλος του συλλόγου, Σόλων Υψηλάντης και ο παράγοντας των «κίτρινων» Πέτρος Ράσογλου.
Μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα Αρης – Μπάνβιτ, ο αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «CHARITY IDOLS», Θόδωρος Σουρβάλας, θα παραλάβει, παρουσία του Νίκου Γκάλη, μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών των ομάδων.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα δείξει τον σεβασμό της ομάδας και της οικογένειας Γιαννακόπουλου προς τον Νίκο Γκάλη και θα τον βραβεύσει για την προσφορά του.
Στις 9 μ.μ. θα γίνει το τζάμπολ στον δεύτερο ημιτελικό (Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. θα γίνει ο μικρός τελικός της διοργάνωσης.
Στο ημίχρονο θα γίνει διαγωνισμός τριπόντων και σουτ, ενώ μετά τη λήξη θα γίνει ένας δεκάλεπτος αγώνας με αθλητές του προπαιδικού τμήματος του Αρη. Στις 9 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός και στις 11 μ.μ. θα πέσει η αυλαία με την τελετή λήξης και τις απονομές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκίνησε ξανά η δίκη – «Ανεπαρκής και πρόχειρη» η νοσηλεία του σύμφωνα με τον Εισαγγελέα
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Μετά τον αποκλεισμό, σοκ και με τον Εκιτικέ στη Λίβερπουλ: Εννιά μήνες εκτός δράσης με ρήξη αχιλλείου
- Ο Γουόκαπ απάντησε για το θέμα του διαβατηρίου: «Είναι ανόητο, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας πολίτης»
- Ατάκα με νόημα του Μπαρτζώκα για τα play offs της Euroleague: «Καλύτερα οι άλλοι να αποφύγουν εμάς…»
- Επικό τρολάρισμα της Ατλέτικο στη Μπαρτσελόνα μέσω social media (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442