Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτος σε συμμετοχές στο Europa League ο Σαλπιγγίδης

Τρίτος σε συμμετοχές στο Europa League ο Σαλπιγγίδης

Τρίτος στην λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές στο Europa League (σ.σ πρώην Uefa Cup) ανέβηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σημειώνοντας ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ και μπαίνοντας στο Hall Of Fame της διοργάνωσης. Πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τους  Φρανκ Ροστ με 87 και ο Τζιουζέπε Μπεργκόμι με 96. Ο 33χρονος πια επιθετικός του ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του στον αγώνα του «δικέφαλου» απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ έφτασε τις 70 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Γουόλτερ Ζενγκά.

Τρίτος στην λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές στο Europa League (σ.σ πρώην Uefa Cup) ανέβηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σημειώνοντας ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ και μπαίνοντας στο Hall Of Fame της διοργάνωσης. Πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τους Φρανκ Ροστ με 87 και ο Τζιουζέπε Μπεργκόμι με 96.

Ο 33χρονος πια επιθετικός του ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του στον αγώνα του «δικέφαλου» απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ έφτασε τις 70 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Γουόλτερ Ζενγκά.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του έκανε ένα αφιέρωμα, το οποίο φιλοξενήθηκε στη επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μαζί με ένα βίντεο.

«Πριν από 15 χρόνια ένας πιτσιρικάς πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, σημείωνε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και όλα αυτά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σήμερα αποτελεί έναν θρύλο του Uefa Cup και του Europa League έχοντας περάσει μόνος τρίτος στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος με την συμμετοχή του κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ έφτασε τις 70 και άφησε πίσω του τον Βάλτερ Ζένγκα στη σχετική λίστα», αναφέρει το κείμενο…

Δείτε το βίντεο:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024