Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Η FIA αναθεωρεί τις απαγορεύσεις των team radio

F1: Η FIA αναθεωρεί τις απαγορεύσεις των team radio

Στην απαγόρευση των οδηγιών που σχετίζονται με την απόδοση του οδηγού θα αρκεστεί η FIA την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με φόντο τις αντιδράσεις από πιλότους και ομάδες

Στις οδηγίες που σχετίζονται με την απόδοση του οδηγού θα περιοριστούν οι απαγορεύσεις που θα επιβάλλει η FIA από το Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Με φόντο τις αντιδράσεις από τους πιλότους αλλά και τις ομάδες της F1, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αναθεώρησε την απόφασή της να απαγορεύσει κάθε οδηγία που θα αφορά στην απόδοση του μονοθεσίου ή του οδηγού και θα μεταδίδεται είτε μέσω του team radio είτε μέσω των πινακίδων στο pit wall.

Έτσι, λοιπόν, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν οι ομάδες θα μπορούν να ενημερώνουν τους οδηγούς για την κατάσταση του μονοθεσίου και να τους παρέχουν οδηγίες για την επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων.

Η FIA θα επανεξετάσει την απαγόρευση των οδηγιών που σχετίζονται με την απόδοση του μονοθεσίου μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αρχική της θέση το 2015.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024