Στις 8 Οκτωβρίου η Ευρωπαϊκή Σύνοδος για την Απασχόληση
Η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απασχόληση θα πραγματοποιηθεί τελικά τον επόμενο μήνα έπειτα από πρωτοβουλία των ηγετών της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι και της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, παρά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για την επ’ αόριστον αναβολή της.
Η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απασχόληση θα πραγματοποιηθεί τελικά τον επόμενο μήνα έπειτα από πρωτοβουλία των ηγετών της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι και της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, παρά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για την επ’ αόριστον αναβολή της.
Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου, όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πία Αρενκίλντε, η οποία νωρίτερα είχε πει στους δημοσιογράφους ότι αναβάλλεται, όπως είχε ανακοινώσει χθες, Τετάρτη, ο Ιταλός υφυπουργός Εξωτερικών Μπενεντέτο ντέλα Βέντοβα.
CORRECTION: #Employment summit IS reconfirmed for 8 Oct in #Milan. Pdt @BarrosoEU will attend.
— Pia Ahrenkilde (@ECspokesPia) September 18, 2014
Η διεξαγωγή της Συνόδου Κορυφής με θέμα «την απασχόληση και ιδιαίτερα την απασχόληση των νέων» είχε αποφασισθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στα τέλη Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει