Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Polo GTI 2015: Με νέα

VW Polo GTI 2015: Με νέα «καρδιά» 1,8 λίτρων και 192 ίππους

Η VW αποκάλυψε τις προδιαγραφές του ανανεωμένου Polo GTI πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην επικείμενη γαλλική έκθεση, στις 2 Οκτωβρίου.


Το ανανεωμένο Polo GTI διαθέτει όλα τα διακριτικά στοιχεία των ομώνυμων εκδόσεων όπως η κυψελοειδής γρίλια οι κόκκινες λεπτομέρειες, συνδυαστικά με τις μετριοπαθείς αλλαγές που εισήγαγε η ανανέωση του «απλού» Polo.

Την ιδιαιτερότητα της έκδοσης εκτός από την εμβληματική γρίλια και τα διακριτικά, υπογραμμίζουν η πιο δυναμική σχεδίαση των δύο προφυλακτήρων, ενώ την εικόνα συμπληρώνει η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν το τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα, τα sport καθίσματα με την χαρακτηριστική καρό επένδυση, ενώ το αισθητικό προφίλ του θαλάμου συμπληρώνουν, τα μεταλλικά πεντάλ και λεπτομέρειες όπως οι κόκκινες ραφές και οι γυαλιστερές επιφάνειες.

Την οικειότητα που δημιουργούν τα παραπάνω στοιχεία έρχεται να ανατρέψει ο κινητήρας, μιας και σε αυτή την εκδοχή του το Polo GTI εξοπλίζεται με ένα τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 192 ίππους και 320 Nm ροπής.

Το σύνολο συμπληρώνει η παρουσία ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων, ή, κατ΄επιλογή, ενός DSG διπλού συμπλέκτη. Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, σύμφωνα με τους Γερμανούς, το Polo GTI μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του ανέρχεται σε 236 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024