Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατομικό για Μανιάτη που δύσκολα προλαβαίνει, την Τρίτη η 18αδα

Ατομικό για Μανιάτη που δύσκολα προλαβαίνει, την Τρίτη η 18αδα

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Τα άσχημα νέα για τον Μίτσελ είναι πως ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα λιγοστεύουν αισθητά. Ενώ όσον αφορά την 18αδα, ο Μίτσελ ανακοίνωσε πως θα την γνωστοποιήσει το πρωί της Τρίτης, αφού όπως είπε όλοι είναι μέσα στο «παιχνίδι».

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Τα άσχημα νέα για τον Μίτσελ είναι πως ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα λιγοστεύουν αισθητά.

Ενώ όσον αφορά την 18αδα, ο Μίτσελ ανακοίνωσε πως θα την γνωστοποιήσει το πρωί της Τρίτης, αφού όπως είπε όλοι είναι μέσα στο «παιχνίδι».

Τέλος στο κομμάτι της προπόνησης ο Μίτσελ δούλεψε με τους παίκτες στην επιθετική αλλά και την αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με στημένες φάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024