Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Alpha Bank : Ξεκινά συνεργασία με την China UnionPay

Alpha Bank : Ξεκινά συνεργασία με την China UnionPay

H Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης καρτών πληρωμών στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και ξεκινά συνεργασία με την China UnionPay (CUP), τον μεγαλύτερο εκδότη καρτών στον κόσμο, ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία. Τη σημαντική αυτή συμφωνία υπέγραψε η Alpha Bank με την UnionPay International, θυγατρική της China UnionPay, που […]

H Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης καρτών πληρωμών στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και ξεκινά συνεργασία με την China UnionPay (CUP), τον μεγαλύτερο εκδότη καρτών στον κόσμο, ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.

Τη σημαντική αυτή συμφωνία υπέγραψε η Alpha Bank με την UnionPay International, θυγατρική της China UnionPay, που αναπτύσσει τις διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου. Η China Union Pay διαθέτει άνω των 4,2 δισεκατομμυρίων κάρτες πληρωμών, οι οποίες γίνονται αποδεκτές σε περισσότερες από 140 χώρες.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποδοχή των καρτών UnionPay, τόσο στο δίκτυο των τερματικών POS των συνεργαζομένων με την Alpha Bank επιχειρήσεων, όσο και στο δίκτυο των ΑΤΜ της Τραπέζης.

Με την αποδοχή των καρτών UnionPay, δίδεται η δυνατότητα στις συνεργαζόμενες με την Alpha Bank επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών και την πελατειακή τους βάση, με ένα κοινό υψηλής συναλλακτικής συμπεριφοράς, το οποίο αυξάνεται με ταχύ ρυθμό σε ετήσια βάση.

Η ενημέρωση και ενεργοποίηση των δικτύων της Τραπέζης για την εξυπηρέτηση των καρτών UnionPay έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Η Alpha Bank θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, στηρίζοντας τους Πελάτες της και συμβάλλοντας στην τόνωση της αγοράς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024