Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στη Σερβία για την πρόκριση της Εθνικής
Το Βελιγράδι «ξενύχτησε» για να γλεντήσει τη νίκη της σερβικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί της Γαλλίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το Βελιγράδι «ξενύχτησε» για να γλεντήσει τη νίκη της σερβικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί της Γαλλίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τους «πλάβι» του Σάσα Τζόρτζεβιτς νικητές με 90-85, εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας κυματίζοντας σημαίες της χώρας και κραυγάζοντας με μια φωνή «Σερβία, Σερβία».
Η βαλκανική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στον τελικό την κάτοχο του τίτλου, Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το Σάββατο θα παίξουν για το χάλκινο μετάλλιο η Γαλλία με τη Λιθουανία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.