Μετανιωμένος για τη στάση που κράτησε το καλοκαίρι εμφανίζεται, ο Μεχντί Αμπέντ.
Ο Αλγερινός μέσος αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού στην διάρκεια των μεταγραφών το καλοκαίρι ωστόσο ο Άλαν Πάρντιου θέλησε να τον… δοκιμάσει στο επίπεδο της Αγγλίας, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», το τελευταίο διάστημα, ο νεαρός άσος εμφανίζεται μετανιωμένος που δεν πίεσε για να επιστρέφει στους «πράσινους».
Η διαθεσή του προκύπτει από τις συζητήσεις που έχει με πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται, τον Ιανουάριο να ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει από τους Άγγλους για το «τριφύλλι».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 1.
Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τον 15χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ, αλλά ο CR7 φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.