Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Mazda Ν.Α. Ευρώπης αναλαμβάνει την εισαγωγή ανταλλακτικών Mazda στην ελληνική αγορά

Η Mazda Ν.Α. Ευρώπης αναλαμβάνει την εισαγωγή ανταλλακτικών Mazda στην ελληνική αγορά

Η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα τo Klagenfurt της Αυστρίας αναλαμβάνει, πλέον, την εισαγωγή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων της ιαπωνικής φίρμας στην ελληνική αγορά.

Η Mazda Νοτιανατολικής Ευρώπης θα διαχειρίζεται πλέον την εισαγωγή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων των ιαπωνικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά.

Για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών Mazda στην Ελλάδα, η Mazda Ν.Α. Ευρώπης έχει δημιουργήσει νέες συνεργασίες με δώδεκα Έλληνες επισκευαστές, οι οποίοι ήταν και στο παρελθόν συνεργάτες της Mazda, διαθέτοντας έτσι όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και πληρώντας τα ποιοτικά πρότυπα της εταιρίας.

Ετσι οι συνεργάτες και οι πελάτες της Mazda στην Ελλάδα θα μπορούν να προμηθεύονται γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, απευθείας από το κέντρο διανομής της Mazda Ν.Α. Ευρώπης που βρίσκεται στο Klagenfurt της Αυστρίας.

Με αυτή την κίνηση, η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αφενός αναπληρώνει το κενό που δημιουργήθηκε στην ελληνική αγορά μετά την αποχώρηση του ανεξάρτητου εισαγωγέα που είχε αναλάβει την διαχείριση των ανταλλακτικών στην εγχώρια αγορά, αφετέρου είναι σε θέση να εγγυηθεί στους 100.000 ιδιοκτήτες οχημάτων Mazda στην Ελλάδα τη συνεπή εξυπηρέτηση, τη συντήρηση, την επισκευή και οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά την εγγύηση του αυτοκινήτου τους.

Οι δώδεκα συνεργάτες της Mazda στην εγχώρια αγορά θα προμηθεύονται μέσω φορτηγών και πλοίων τα γνήσια ανταλλακτικά απευθείας από την αποθήκη και το κέντρο διανομής στο Klagenfurt.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Ελλάδα προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για εμάς», επισημαίνει ο Heimo Egger, επικεφαλής της Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπογραμμίζοντας παραλληλα ότι: «Το πρώτο βήμα είναι να επικεντρωθούμε στη δημιουργία ενός νέου δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mazda. Η πώληση νέων αυτοκινήτων είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αργότερα».

Σημειώνεται ότι η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι μια επιχειρηματική μονάδα της Mazda Austria GmbH και από τη νότια Αυστρία προμηθεύει με αυτοκίνητα και ανταλλακτικά συνολικά 519 αντιπροσώπους σε 18 χώρες (Αυστρία, Ιταλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, ΠΓΔΜ (FYROM), Μολδαβία, Αλβανία, Τουρκία και Ελλάδα).

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024