Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας με την Ελλάδα»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του μόνο ικανοποιημένοι μπορεί να αισθάνονται που υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα της και απέκλεισαν την εθνική Ελλάδας από τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του μόνο ικανοποιημένοι μπορεί να αισθάνονται που υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα της και απέκλεισαν την εθνική Ελλάδας από τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Η Ελλάδα είχε παίξει εξαιρετικά στον πρώτο γύρο, αλλά θέλαμε να σπάσουμε το ρυθμό της και τα καταφέραμε. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο τουρνουά. Η ομάδα μου έπαιξε εξαιρετική άμυνα από την αρχή ως το τέλος, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι ομαδικά γιατί ξέρουμε ότι το ταλέντο σε ατομικό επίπεδο δεν μας λείπει. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω πως με τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Πολλοί μας θεωρούν αουτσάιντερ, αλλά ίσως εμείς να έχουμε διαφορετική άποψη,» δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα που υπέπεσε σε αντιαθλητικό φάουλ στον Μπουρούση και χρεώθηκε με τεχνική ποινή αμέσως μετά, δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο με τον Έλληνα διεθνή σέντερ: «Δεν έχει καμία σημασία να συζητάμε για το επεισόδιο. Δεν ήθελα να χτυπήσω τον Μπουρούση, απλά σκόπευα να του κάνω ένα πιο δυνατό φάουλ. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε σύντομα και να ετοιμαστούμε για τα προημιτελικά. Επιβάλαμε από νωρίς το ρυθμό μας. Όταν παίζουμε ως ομάδα, μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε και αυτό πιστεύω πως θα γίνει κόντρα στη Βραζιλία ή την Αργεντινή».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.