Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι οδηγεί τους άνδρες στο γάμο

Τι οδηγεί τους άνδρες στο γάμο

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα να σας κοιτάει και να σας φαντάζεται με νυφικό –ακόμη και αν φοράτε την πιο πρόχειρη και φαρδιά φόρμα σας; Ποια στοιχεία της συμπεριφοράς και του χαρακτήρα μας τον κάνουν να βλέπει τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδόν κάτω από τα πόδια τους. Μια σχετική […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα να σας κοιτάει και να σας φαντάζεται με νυφικό –ακόμη και αν φοράτε την πιο πρόχειρη και φαρδιά φόρμα σας; Ποια στοιχεία της συμπεριφοράς και του χαρακτήρα μας τον κάνουν να βλέπει τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδόν κάτω από τα πόδια τους.
Μια σχετική έρευνα στο reddit.com μας δίνει μια πρώτη ιδέα των must have της εκλεκτής της καρδιάς τους
*Κουλτούρα
«Όταν μετακομίσαμε σε κοινό σπίτι και ξεπακετάραμε τα βιβλία μας διαπιστώσαμε ότι πολλά από αυτά ήταν κινά, τα είχαμε και οι δυο. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου «αυτή είναι η ιδανική».»
(μιλάμε για ζευγάρια όπου το πνεύμα ζει και βασιλεύει. Δεν πιάνει σε όλες τις περιπτώσεις –μην τρέχετε να αγοράζετε χωρίς λογο τα ίδια βιβλία)
*Ψυχολογική στήριξη
«Η κηδεία του πατέρα μου γινόταν σε μια πόλη που απείχε περίπου 5 ώρες από την περιοχή όπου έμενα. Ενώ καθόμουν μόνος στο ξενοδοχείο, με κάλεσε η κοπέλα μου να δει τι κάνω και της απάντησα καλά ενώ στην πραγματικότητα κατέρρεα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γύρω στις 4 τα ξημερώματα ακούω κάποιον να μου χτυπάει την πόρτα. Ήταν εκείνη. Είχε οδηγήσει μέσα στην νύχτα για να βρεθεί κοντά μου και να μου συμπαρασταθεί».
(μην ξεχνάτε ότι οι άνδρες είναι μικρά παιδιά που πάντα έχουν ανάγκη από αγκαλιά και υποστήριξη όσο σκληροί και αν δείχνουν)
*Χιούμορ
«Είχα πάει σινεμά. Η ταινία ήταν πραγματικά χαζή. Κανείς δεν γελούσε. Μόνο εγώ και μια άλλη κοπέλα. Όταν βγήκαμε έξω της έπιασα την κουβέντα. Κανονίσαμε να ξαναβγούμε. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 25 σχεδόν χρόνια. Ακόμα γελάμε – ακόμη και όταν κανείς άλλος δεν αντιλαμβάνεται το αστείο».
«Χορεύω στο δρόμο, κάνω γκριμάτσες, πειράζω τους περαστικούς, φτιάχνω πυργάκια στην άμμο… Μου επιτρέπει να είμαι παιδί, χαλαρός και αυθόρμητος».
(πόσες μα πόσες ακόμη φορές θα πούμε ότι το χιούμορ είναι το απόλυτο στοιχείο γοητείας. Όταν δυο σύντροφοι περνάνε ωραία και γελάνε είναι πραγματική ευλογία)
*Ελευθερία-σεβασμός
«Δεν γκρίνιαζε σχεδόν ποτέ όταν της έλεγα ότι δεν βρεθούμε γιατί έχει ποδόσφαιρο. Δεν με ανέκρινε κάθε φορά που μετά το γραφείο πήγαινα με συναδέλφους για μπύρες. Δεν απαιτούσε να την συνοδεύω σε κάθε κοινωνική εκδήλωση ούτε θεωρούσε δεδομένο ότι θα ερχόταν σε κάθε οικογενειακό δείπνο».
(όσο σέβεσαι τις επιθυμίες και τα χόμπυ του τόσο πιο δεμένος θα αισθανθεί μαζί σας. Είναι καρατσεκαρισμένο)
*Εμπιστοσύνη
«Γνωριστήκαμε σε μια παρέα. Δήλωνε πόσο την φόβιζαν διάφορα πράγματα μεταξύ των οποίων το σκοτάδι και τα ύψη. Της πρότεινα να πάμε βράδυ βόλτα σ’ ένα βουνό. Δέχθηκε. Με εμπιστεύτηκε. Μου αφέθηκε».
(το να τονίζεις τον ανδρισμό-την ανδρεία-την δύναμη ενός άνδρα είναι από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά κόλπα)
*Ανατροπή
«Είχαμε προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ιταλία, στην αρχή της σχέσης μας. Ενώ ήμασταν στο αεροδρόμιο, ανακοινώθηκε η ακύρωση της πτήσης λόγω του ηφαιστείου στην Ισλανδία. Με κοίταξε με νόημα και μου πρότεινε να πάμε στο Περού. Είμαστε ήδη 2 χρόνια παντρεμένοι»
(οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν παθαίνουν υστερίες και κρίσεις πανικού από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σοβαρές καταστάσεις. Λατρεύουν τις γυναίκες που είναι αυθόρμητες και έτοιμες να ξεφύγουν από κάθε ρουτίνα)

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024