Πιθανή απειλή κατά του προέδρου Ομπάμα εξετάζουν οι Αρχές
Οι Αρχές της Πολιτείας του Κονέκτικατ, ερευνούν μια πιθανή απειλή κατά του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Οι Αρχές της Πολιτείας του Κονέκτικατ, ερευνούν μια πιθανή απειλή κατά του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του αμερικανού προέδρου, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Έχουμε λάβει πληροφορίες από τις αρχές επιβολής του νόμου, σχετικά με ένα ύποπτο άτομο και όχημα. Εργαζόμαστε με τους τοπικούς εταίρους μας της επιβολής του νόμου για να καθορίσουμε την εγκυρότητα των πληροφοριών».
Η εφημερίδα του Κονέκτικατ Hartford Courant, ανέφερε ότι η πολιτειακή αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να εκτόξευσε απειλή εναντίον του προέδρου Ομπάμα και ο οποίος οδηγεί ένα ασημένιο Volkswagen Jetta.
Ο Ομπάμα είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο Ρόουντ Άιλαντ την Παρασκευή το βράδυ (ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών) για να παρευρεθεί σε έρανο υπέρ της χρηματοδότησης του Δημοκρατικού Κόμματος.
Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα ή την απειλή κατά του αμερικανού προέδρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην «Γη της Ελιάς», ο έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις
- myPROPERTY: Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο
