Ανοίγματα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον επαναπατρισμό στελεχών
Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο διεύρυνσης του κομματικού μηχανισμού και του κοινοβουλευτικού πεδίου των δύο κυβερνητικών εταίρων, εν όψει και της μάχης για την προεδρική εκλογή τον προσεχή Φεβρουάριο.
Η επιστροφή του Χρήστου Αηδόνη κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσει αργότερα, πιθανότατα εντός του Σεπτεμβρίου, για λόγους που συνδέονται κυρίως με την τύχη του πολιτικού φορέα (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα) που δημιούργησε με τον κ. Λοβέρδο.
Η επιστροφή του κ. Λοβέρδου προκρίνεται να επισημοποιηθεί άμεσα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, αφού μια παράταση της εκκρεμότητας θα μπορούσε να δημιουργήσει υπόνοιες για παζαρέματα και να συνοδευθεί με αντιδράσεις στο στελεχικό δυναμικό της Β’ Αθήνας, όπου ο υπουργός Παιδείας αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
