Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πρόγραμμα το ΠΑΟΚ για το ματς με την Ζίμπρου

Το πρόγραμμα το ΠΑΟΚ για το ματς με την Ζίμπρου

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, γνωστοποίησε ο «δικέφαλος» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Μολδαβία την Τετάρτη 20/8 όπου την ίδια μέρα το απόγευμα ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, γνωστοποίησε ο «δικέφαλος» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Μολδαβία την Τετάρτη 20/8 όπου την ίδια μέρα το απόγευμα ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Το πρωί της Τετάρτης (20.08) αναχωρεί για τη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2014-15 κόντρα στη Ζίμπρου Κισινάου για τα Play Off του Europa League.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει στις 10:30 με πτήση τσάρτερ για το Κισινάου. Η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Stadionul Zimbru. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η ώρα διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης με την ομάδα από τη Μολδαβία είναι 21:05. Μετά το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο Κισινάου και θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής. Αμέσως μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Δικέφαλος θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να πραγματοποιηθεί προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας της Super League κόντρα στην Καλλονή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024