Το Μουντιάλ τελείωσε, όμως το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία πεθαίνει…
Ένα απίστευτο σκηνικό, το οποίο όμως δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, συνέβη σε αγώνα για την 4η κατηγορία της Βραζιλίας. Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές της μίας ομάδας δεν βγήκαν καν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι αντίπαλοι τους ξάπλωσαν στο χορτάρι ως ένδειξη διαμαρτυρίας συμβολίζοντας τον θάνατο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.
Ένα απίστευτο σκηνικό, το οποίο όμως δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, συνέβη σε αγώνα για την 4η κατηγορία της Βραζιλίας.
Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές της μίας ομάδας δεν βγήκαν καν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι αντίπαλοι τους ξάπλωσαν στο χορτάρι ως ένδειξη διαμαρτυρίας συμβολίζοντας τον θάνατο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της «Gremio Barueri», που είναι απλήρωτοι για δύο μήνες έκαναν πράξη τις απειλές τους και δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν στο ματς με την «Operario».
Από την άλλη μεριά η παίκτες της αντίπαλης ομάδας, που είχαν ταξιδέψει 1.600 χιλιόμετρα για τον αγώνα αυτόν, ως ένδειξη συμπαράστασης, ξάπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας παράλληλα να συμβολίσουν τον θάνατο του ποδοσφαίρου στην χώρα που πριν δύο μήνες έδωσε εκατομμύρια για τη διοργάνωση του Μουντιάλ και ετοιμάζεται για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2016.
Ο διαιτητής του αγώνα περίμενε 30 λεπτά μέχρι που ανέβαλε τον αγώνα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών