Μία εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ (21/08, 21:00) για τα πλέι οφ του Europa League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο της «Λεωφόρου». Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το μοναδικό γκολ των "πράσινων" στο 52ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ντάνιελ Πράνιτς.
Μία εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ (21/08, 21:00) για τα πλέι οφ του Europa League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο της «Λεωφόρου». Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το μοναδικό γκολ των “πράσινων” στο 52ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ντάνιελ Πράνιτς.
Ο Σουηδός μάλιστα ήταν ο κορυφαίους του ΠΑΟ και του γηπέδου. Οι Πράσινοι έδειξαν να είναι έτοιμοι για το ματς με την Μίντιλαντ, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»