ΒΜW Σειρά 3 2015: Οι κύλινδροι κάνουν τη διαφορά
Τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων πρόκειται να ενσωματώσει στις προδιαγραφές της η ανανεωμένη εκδοχή της BMW Σειράς 3.
Μετρώντας ήδη τέσσερα χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, η μέχρι σήμερα γνωστή BMW Σειρά 3 προετοιμάζεται ώστε να δεχθεί τις απαραίτητες σχεδιαστικές και μη αναβαθμίσεις.
Το ελαφρύ καμουφλάζ που σκεπάζει πολύ συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματος μαρτυρά πως οι αλλαγές στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της «τριάρας» θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένες και θα αφορούν, κατά κύριο λόγο, τον μπροστινό προφυλακτήρα και τους προβολείς.
Οι τελευταίοι, μάλιστα, θα διατίθενται προαιρετικά με LED, σε αντικατάσταση των προβολέων xenon.
Αντίστοιχης έκτασης θα είναι και οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, το οποίο και θα εμπλουτιστεί με πιο σύγχρονες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας.
Δικαίως, λοιπόν, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα νέα κινητήρια σύνολα που η ανανεωμένη Σειρά 3 πρόκειται να φιλοξενήσει κάτω από το μακρύ καπό της.
Ο λόγος τα τρικύλινδρα μοτέρ βενζίνης και diesel που για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στην τρίτη κατά σειρά γενιά του ΜΙΝΙ Hatchback και σιγά σιγά θα τα δούμε να κινούν ακόμα και τη Σειρά 5 της BMW.
Αν και οι ακριβείς προδιαγραφές των εν λόγω κινητήρων δεν έχουν ανακοινωθεί, οι πιθανότητες να διαφοροποιηθούν από τα επίπεδα ισχύος των αντίστοιχων εκδόσεων του MINI Ηatchback (136 ίπποι για τον κινητήρα βενζίνης και 116 ίπποι για τον κινητήρα diesel) δεν είναι πάρα πολλές.
Σε κάθε περίπτωση το φρεσκάρισμα που θα δεχθεί η Σειρά 3 μέσα στο 2015 θα αποτελέσει την απάντηση της BMW στο επικείμενο λανσάρισμα των νέων VW Passat και Audi A4.
AUTOMEDIA
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
- «Tender»: Μια τρυφερή παράσταση για την εποχή των social media στο θέατρο Αλκμήνη
- Απεβίωσε ο πρώην εμίρης του Κατάρ, ο σεΐχης Χάμαντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442