Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 3 2015: Οι κύλινδροι κάνουν τη διαφορά

ΒΜW Σειρά 3 2015: Οι κύλινδροι κάνουν τη διαφορά

Τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων πρόκειται να ενσωματώσει στις προδιαγραφές της η ανανεωμένη εκδοχή της BMW Σειράς 3.

Μετρώντας ήδη τέσσερα χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, η μέχρι σήμερα γνωστή BMW Σειρά 3 προετοιμάζεται ώστε να δεχθεί τις απαραίτητες σχεδιαστικές και μη αναβαθμίσεις.

Το ελαφρύ καμουφλάζ που σκεπάζει πολύ συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματος μαρτυρά πως οι αλλαγές στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της «τριάρας» θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένες και θα αφορούν, κατά κύριο λόγο, τον μπροστινό προφυλακτήρα και τους προβολείς.

Οι τελευταίοι, μάλιστα, θα διατίθενται προαιρετικά με LED, σε αντικατάσταση των προβολέων xenon.

Αντίστοιχης έκτασης θα είναι και οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, το οποίο και θα εμπλουτιστεί με πιο σύγχρονες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας.

Δικαίως, λοιπόν, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα νέα κινητήρια σύνολα που η ανανεωμένη Σειρά 3 πρόκειται να φιλοξενήσει κάτω από το μακρύ καπό της.

Ο λόγος τα τρικύλινδρα μοτέρ βενζίνης και diesel που για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στην τρίτη κατά σειρά γενιά του ΜΙΝΙ Hatchback και σιγά σιγά θα τα δούμε να κινούν ακόμα και τη Σειρά 5 της BMW.

Αν και οι ακριβείς προδιαγραφές των εν λόγω κινητήρων δεν έχουν ανακοινωθεί, οι πιθανότητες να διαφοροποιηθούν από τα επίπεδα ισχύος των αντίστοιχων εκδόσεων του MINI Ηatchback (136 ίπποι για τον κινητήρα βενζίνης και 116 ίπποι για τον κινητήρα diesel) δεν είναι πάρα πολλές.

Σε κάθε περίπτωση το φρεσκάρισμα που θα δεχθεί η Σειρά 3 μέσα στο 2015 θα αποτελέσει την απάντηση της BMW στο επικείμενο λανσάρισμα των νέων VW Passat και Audi A4.

AUTOMEDIA

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024