Υπέγραψε στον Πλατανιά για τρία χρόνια ο Κουλιμπαλί
Την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Πλατανιάς, καθώς ο 25χρονος αμυντικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη χανιώτικη ΠΑΕ.
Την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Πλατανιάς, καθώς ο 25χρονος αμυντικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη χανιώτικη ΠΑΕ.
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης γεννήθηκε στη Γαλλία, αλλά κατάγεται από το Μάλι και μάλιστα έχει χριστεί και διεθνής (μία φορά). Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαντ, πέρασε για ένα χρόνο από τη Γκινγκάμπ και την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στη Μπρεστ.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, ο Κουλιμπαλί τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πλατανιά. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη, όπου το επίπεδο ζωής, όπως βλέπω, είναι πολύ καλό. Στόχος μου είναι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο για την ομάδα μου, όσο και για τους φίλους του Πλατανιά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο διαμέρισμα με τους δύο νεκρούς – Ακούστηκε έκρηξη και ξέσπασαν φλόγες
- Κίνα: Χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης – Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Βαρδούσια: Η στιγμή της ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους
- Τραγωδία: Νεκρός ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του
- Ζελένσκι: Το «κοινό όραμα» με τις ΗΠΑ είναι σημαντικό – Νέα δήλωση εν όψει της συνάντησης με τον Τραμπ
