Ηλεκτρονικές συσκευές θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν διόδια
Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που θα καταγράφουν αυτούς που δεν πληρώνουν τέλη διοδίων θα τοποθετηθούν στους σταθμούς διοδίων Νεστάνης, Σπαθοβουνίου, Μάναρη και Βελιγοστής στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.
Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που θα καταγράφουν αυτούς που δεν πληρώνουν τέλη διοδίων θα τοποθετηθούν στους σταθμούς διοδίων Νεστάνης, Σπαθοβουνίου, Μάναρη και Βελιγοστής στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.
Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου, καλείται η παραχωρησιούχος εταιρεία λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου, ή η ανάδοχος του έργου, να υλοποιήσει την προβλεπόμενη σήμανση.
Με την ολοκλήρωση της σήμανσης θα τεθεί σε ισχύ η απόφαση και θα τιμωρούνται οι παραβάτες που δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.