Ο Ιντζάγκι κι αν εγέρασε… το «τόπι» δεν το ξέχασε
Ο νέος προπονητής της Μίλαν, Φίλιπο Ιντζάγκι, μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από το ποδόσφαιρο όμως δεν ξεχνάει την τέχνη του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Ο νέος προπονητής της Μίλαν, Φίλιπο Ιντζάγκι, μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από το ποδόσφαιρο όμως δεν ξεχνάει την τέχνη του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Έτσι σε μια προπόνηση της Μίλαν ο «πίπο» συμμετείχε σε ένα οικογενειακό διπλό και έδειξε το γιατί τον θεωρούσαν ένα από τους καλύτερους επιθετικούς όταν φορούσε την φανέλα των «ροσονέρι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442