Ο νέος προπονητής της Μίλαν, Φίλιπο Ιντζάγκι, μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από το ποδόσφαιρο όμως δεν ξεχνάει την τέχνη του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Ο νέος προπονητής της Μίλαν, Φίλιπο Ιντζάγκι, μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από το ποδόσφαιρο όμως δεν ξεχνάει την τέχνη του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Έτσι σε μια προπόνηση της Μίλαν ο «πίπο» συμμετείχε σε ένα οικογενειακό διπλό και έδειξε το γιατί τον θεωρούσαν ένα από τους καλύτερους επιθετικούς όταν φορούσε την φανέλα των «ροσονέρι».
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Κόσοβο – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κόσοβο – Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 6.
LIVE: Σουηδία – Πολωνία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σουηδία – Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
LIVE: Τσεχία – Δανία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσεχία – Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 3.
LIVE: Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Ιταλία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Ιταλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας