Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτινς Ίντι η Πόρτο

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτινς Ίντι η Πόρτο

Και επίσημα πλέον ο Μπρούνο Μάρτινς Ίντι είναι παίκτης της Πόρτο, καθώς τόσο ο πορτογαλικός σύλλογος όσο και η πρώην ομάδα του, η Φέγενορντ, ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για την μεταγραφή. Οι Ολλανδοί θα βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των 7.7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 22χρονος αμυντικός θα έχει και ρήτρα αποδέσμευσης 40 εκατ. στο συμβόλαιο του. Ύστερα από την απόκτηση του Μάρτινς Ίντι η Πόρτο συνέχισε το μεταγραφικό ντεμαράζ της αποκτώντας και τον Κρίστιαν Τέγιο από την Μπαρτσελόνα.

Και επίσημα πλέον ο Μπρούνο Μάρτινς Ίντι είναι παίκτης της Πόρτο, καθώς τόσο ο πορτογαλικός σύλλογος όσο και η πρώην ομάδα του, η Φέγενορντ, ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για την μεταγραφή.

Οι Ολλανδοί θα βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των 7.7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 22χρονος αμυντικός, που αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ με την φανέλα των «οράνιε», έχει και ρήτρα αποδέσμευσης στα 40 εκατ. στο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Ο Μάρτινς Ίντι σε αποχαιρετιστήρια δήλωση του στο σάιτ της Φέγενορντ είπε: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Έπαιξα περισσότερα από 100 παιχνίδια με τη Φέγενορντ και τα πήγα καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντα έλεγα ότι αν έκανα την επόμενη κίνηση στην καριέρα μου, θα πρέπει να ωφεληθώ τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος.

»Η αποχώρησή μου είναι μια καλή οικονομική συμφωνία για τη Φέγενορντ ενώ εγώ έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση στην Πορτογαλία. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, για την αμέριστη υποστήριξη τους».

Πήραν και τον Τέγιο οι «Δράκοι»

Ύστερα από την απόκτηση του Μάρτινς Ίντι η Πόρτο συνέχισε το μεταγραφικό ντεμαράζ της αποκτώντας και τον Κρίστιαν Τέγιο από την Μπαρτσελόνα.

Ο 22χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός για δύο χρόνια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ σε φυλακή για να αποδράσουν αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς

Ο υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν τούνελ με λάθος κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024